Todorov nuk mbajti premtimin për operimin e Tamarës, kërkohet dorëheqja e tij

Thuajse tre muaj me radhë prindërit e vajzës nëntëvjeçare Tamara Dimovskës e cila vuante nga një deformim në shtyllën kurrizore kanë pritur që të dërgojnë vajzën në operacion jashtë vendit. Ministri i shëndetësisë Nikolla Todorov më 21 nëntor të 2014 premtoi se të gjitha harxhimet për mjekimin do të mbulohen nga ana e ministrisë së shëndetësisë dhe Fondit.

Në rrjetet sociale kërkohet dorëheqja e ministrit Todorov pas vdekjes së Tamarës në mëngjesin e ditës së sotme e cila priste operim urgjent jashtë shtetit.

Lajme të ngjashme

Back to top button