Të gjitha ngjarjet që shënuan Maqedoninë në vitin 2014!

Nëse do të duhej ta përkufizonim këtë vit me një fjalë të vetme atëherë padyshim do të quhej “Viti i protestave” në Maqedoni. Gjatë 12 muajve pamë protesta nga më të ndryshmet duke filluar nga marshet kundër varfërisë dhe gjendjes së keqe ekonomike në vend, protestat kundër ndotjes së ajrit, kundër rasteve të montuara politike, kundër manipulimeve zgjedhore, kundër ndryshimeve në arsim dhe disa revolta të tjera qytetare.
Ishte ky viti i tundimeve të mëdha  me ngjarje politike  që morën formën e  pagdhendur nga vullneti i qytetarëve. Lëmë pas një vit të mallkuar që rrallë kush do të dëshironte të përsëritet. Më poshtë Portalb ka bërë një radhitje kronologjike e të gjitha ndodhive politiko-sociale në vend të radhitura sipas datave dhe muajve përkatës.
Gëzuar motmotin e ri!

                                                    JANAR 2014

Data dhe muaji Ngjarja Lexo më shumë/ kliko linkun:
2 Janar Viti filloi me enigmën rreth presidentit Ivanov: Do të ri-kandidojë apo jo? http://portalb.mk/?p=28998
3 Janar Hyri në fuqi Ligji për shërbime audio dhe audio-vizuale dhe Ligji për media http://portalb.mk/?p=29158
6 Janar Ndotja vazhdon të “mbyt” qytetarët e Shkupit dhe Tetovës http://portalb.mk/?p=30291
9 Janar Revoltohen studentët, Ligji për administratë diskriminues dhe fyes http://portalb.mk/?p=30653
12 Janar Edhe një shqiptar nga Shkupi vritet në Siri http://portalb.mk/?p=30951
13 Janar Ermira Mehmeti: Kandidati konsensual, risi për zgjedhjet presidenciale http://portalb.mk/?p=31015
14 Janar Punohet intensivisht në vendin e Burmali Xhamisë http://portalb.mk/?p=31187
16 Janar Edhe një mandat pesëvjeçar për Tome Axhiev http://portalb.mk/?p=31730
17 Janar Ademi konfirmon, BDI përgatitet për zgjedhje të parakohshme http://portalb.mk/?p=31904
18 Janar Protesta edhe në Tiranë kundër devijimit të lumejve http://portalb.mk/?p=31960
22 Janar Nxënësit i nënshtrohen testimit ekstern http://portalb.mk/?p=32355
23 Janar Fyle kërkon rezultat për reformat në  kodin zgjedhor, gjyqësorin dhe lirinë e medias http://portalb.mk/?p=32518
23 Janar Pas 10 viteve  largohet drejtori i doganave Vanço Kargov http://portalb.mk/?p=32512
23 Janar Maqedonia në një listë me Kirgistanin! http://portalb.mk/?p=32544
27 Janar Rasmusen: Maqedonia në fillim të zgjidh problemin me emrin, pastaj ftesë për NATO http://portalb.mk/?p=28007
29 Janar Qeveria merr hua, për dy ditë 114.5 milion euro http://portalb.mk/?p=28248
30 Janar Në asnjë dokument shtetëror nuk vërtetohet kombësia shqiptare http://portalb.mk/?p=29496
31 Janar Huliganët sulmojnë banorët e fshatit Llokë të Sarajit http://portalb.mk/?p=29606
Maqedonia në një listë me Kirgistanin!
Maqedonia në një listë me Kirgistanin!

                                              SHKURT 2014

Data dhe muaji Ngjarja Lexo më shumë/ kliko linkun:
1 shkurt Shpallen zgjedhjet presidenciale http://portalb.mk/?p=29648
6 shkurt Ministria e Drejtësisë fshin nacionalitetin nga vërtetimi i të dhënave të Librit Amzë http://portalb.mk/?p=32922
7 shkurt Petrit Bushati, ambasadori  i ri i Shqipërisë në Maqedoni http://portalb.mk/?p=33060
7 shkurt Rezultatet e testimit ekstern, shkollat u notuan me notë 3 http://portalb.mk/?p=33100
7 shkurt Shoqata e të përndjekurve padit Maqedoninë në Strasburg http://portalb.mk/?p=33138
12 shkurt Maqedonia nga vendi i 117 ka rënë në vendin e 123 për lirinë e mediave në botë http://portalb.mk/?p=29842
14 shkurt Helmohen 14 nxënës shqiptarë në Gostivarë http://portalb.mk/?p=33672
15 shkurt Dibranët vërshuan Shkupin duke protestuar për mbrojtjen e lumit Radikë http://portalb.mk/?p=33716
15 shkurt 20 mijë nënshkrime në një ditë për ligjin e ushtarëve të UÇK http://portalb.mk/?p=33758
18 shkurt Pas 17 viteve gjykata doli me vendim për arin në aferën TAT http://portalb.mk/?p=34015
18 shkurt Arrestohen të falimentuarit që protestonin para Qeverisë http://portalb.mk/?p=34041
19 shkurt USHT-së i jepet vend për ndërtim në Shkup http://portalb.mk/?p=34209
20 shkurt Ministri i jashtëm grek Venizelos viziton Maqedoninë http://portalb.mk/?p=34325
22 shkurt Aksione policore në pjesën shqiptare të Maqedonisë http://portalb.mk/?p=35155
24 shkurt Menduh Thaçi në takime të shpeshta me Sasho Mijallkov http://portalb.mk/?p=35339
26 shkurt Iljaz Halimi kandidat i PDSH-së për president http://portalb.mk/?p=35587
27 shkurt BDI konfirmon qëndrimin, bojkot të zgjedhjeve presidenciale dhe shpërbërje të Parlamentit http://portalb.mk/?p=35725
Protesta kundër devijimit të lumit Radikë
Protesta kundër devijimit të lumit Radikë

                                                   MARS 2014

Data dhe muaji Ngjarja Lexo më shumë/ kliko linkun:
1 mars Shpallen zgjedhjet e parakohshme parlamentare http://portalb.mk/?p=35857
1 mars Marshi i varfërisë në Shkup http://portalb.mk/?p=35865
5 mars Shpërbëhet parlamenti i Maqedonisë http://portalb.mk/?p=37257
5 mars Maqedonia me 4 kandidat për president http://portalb.mk/?p=37275
5 mars BDI nuk sqaron konkretisht PSE kërkoi zgjedhje të parakohshme!? http://portalb.mk/?p=37309
10 mars Ademi vizitoi fabrikën e Jugohromit, konstatohet se punon pa standarde ekologjike http://portalb.mk/?p=37821
16 mars Fillon përplasja mes Ziadin Selës dhe Menduh Thaçit http://portalb.mk/?p=38744
18 mars LSDM-ja zbulon 20 mijë votues të dyshimtë http://portalb.mk/?p=38944
19 mars Aksion i madh policor në Çair të Shkupit http://portalb.mk/?p=29942
20 mars Para zyrës së Abdilaqim Ademit mbahet protesta kundër ndotjes http://portalb.mk/?p=30007
22 mars Mbyllet lista zgjedhore: Pusteci, të vdekurit dhe votues fantom mbeten në to, PDSH nuk votoi kundër http://portalb.mk/?p=34797
24 mars Fillon fushata për zgjedhjet presidenciale http://portalb.mk/?p=34967
26 mars Takimi me Nimic nuk ndryshoi asgjë, as edhe kësaj radhe http://portalb.mk/?p=36275
28 mars Para skadimit të afatit për filtrat, Jugohrom dhe tjerët kërkojnë më shumë kohë http://portalb.mk/?p=36499
29 mars BDI për herë të pare del me kandidat në njësinë 4 http://portalb.mk/?p=36597
30 mars Pendarovski u drejtua në gjuhën shqipe (VIDEO) http://portalb.mk/?p=36753
31 mars Presidenti Ivanov radhit gafat http://portalb.mk/?p=36793
31 mars Qeveria ua zgjat jetën edhe për gjashtë muaj Jugohromit dhe Makstilit http://portalb.mk/?p=36857
31 mars Dega e Strugës vendos mos të aktivizohet në zgjedhjet parlamentare http://portalb.mk/?p=31249
Mbahet protesta kundër ndotjes në Tetovë
Mbahet protesta kundër ndotjes në Tetovë
Kush janë katër kandidatët për president të Maqedonisë?
Katër kandidatët për president të Maqedonisë

                                                    PRILL 2014

Data dhe muaji Ngjarja Lexo më shumë/ kliko linkun:
1 prill Qeveria merr borxh të ri prej 93.5 milion euro http://portalb.mk/?p=31314 
3 prill OSBE shpreh shqetësime për votimin e diasporës http://portalb.mk/?p=34431
4 prill VMRO dhe BDI përçajnë etnikisht elektoratin http://portalb.mk/?p=34481
5 prill Filloi fushata për zgjedhjet parlamentare! http://portalb.mk/?p=34601
6 prill Lojërat e partive në fushatë, ushqejnë ndjenjat nacionaliste http://portalb.mk/?p=34705
9 prill Reagime: Gruevski keqpërdor shqipen për fushatë! http://portalb.mk/?p=38229
10 prill Në prag të zgjedhjeve zbulohen votues nga banesa që nuk ekzistojnë! http://portalb.mk/?p=39066
13 prill Civil: Në Shkup kanë votuar edhe të vdekurit http://portalb.mk/?p=39360
13 prill Ivanov dhe Pendarovski shkojnë në balotazh http://portalb.mk/?p=39412
15 prill Shqiptarët nga Shkupi të suksesshëm në ‘NASA space app challenge’ http://portalb.mk/?p=39596
15 prill Përleshje në Radishan në ditën e votimit http://portalb.mk/?p=39628
18 prill Protesta para Gjykatës themelore në Shkup http://portalb.mk/?p=39930
20 prill Peticioni kundër devijimit të Radikës arrin gati 18 mijë nënshkrime http://portalb.mk/?p=40184
22 prill Familja Zekiri në zor të madh nga sulmet e maqedonasve http://portalb.mk/?p=40422
26 prill Rrahje masive mes simpatizantëve shqiptar dhe maqedonas të partive në pushtet http://portalb.mk/?p=40758
28 prill Ivanov fiton zgjedhjet presidenciale
VMRO DPMNE dhe BDI fitojnë zgjedhjet parlamentare
http://portalb.mk/?p=40960
30 prill Ja sa harxhuan partitë politike gjatë zgjedhjeve http://portalb.mk/?p=41185
(Video) Përleshjet në Radishan në ditën e votimit
Sulmohet shtëpia në Radishan në ditën e votimit

                                                MAJ 2014

Data dhe muaji Ngjarja Lexo më shumë/ kliko linkun:
1 maj “Monstra”, mbrojtja pohon se nuk ka fakte kundër të akuzuarve http://portalb.mk/?p=41291
2 maj Zgjedhjet kaluan, borxhi publik rritet deri në 2.8 miliard euro http://portalb.mk/?p=41409
3 maj Dita botërore e lirisë së mediave, Maqedonia nuk ka çka të festojë http://portalb.mk/?p=41527
4 maj Maqedonia para një krize të re politike, LSDM në bojkot http://portalb.mk/?p=41611 
5 maj Partitë politike dhe gjykatësit më të korruptuarit në Maqedoni http://portalb.mk/?p=41795
6 maj Familja shqiptare nga Radishani përfundimisht u detyrua të largohet http://portalb.mk/?p=41891
8 maj Qeveria në 2015 duhet të kthejë 670 milion euro borxh http://portalb.mk/?p=42093
10 maj BDI në qeveri pa kryetar të Parlamentit http://portalb.mk/?p=42320
15 maj RDK dorëzon dorëheqjet e 20 kandidatëve të njësisë zgjedhore 6 http://portalb.mk/?p=42910
16 maj Protesta në Shkup në përkrahje të familjes Zeqiri http://portalb.mk/?p=42998
20 maj Natë e tensionuar në Shkup, trazira dhe djegie http://portalb.mk/?p=6007
30 maj Geshkovska kërkon burg të përjetshëm për rastin “Monstra” http://portalb.mk/?p=80798
31 maj Hapet kafeneja për gra në Kamjan, për t’i motivuar ato për biznes http://portalb.mk/?p=81263
Natë e tensionuar në Shkup, trazira dhe djegie
Natë e tensionuar në Shkup, trazira dhe djegie

                                             QERSHOR 2014

Data dhe muaji Ngjarja Lexo më shumë/ kliko linkun:
1 qershor Gjuha e urrejtjes eksploziv për 170 krime dhe incidente në Maqedoni http://portalb.mk/?p=81323
8 qershor “Monstra”, të akuzuarit kërkojnë zhdëmtim http://portalb.mk/?p=82960
11 qershor Rrihen brutalisht dy të rinj shqiptarë në Shkup http://portalb.mk/?p=83454
14 qershor Vazhdon epilogu i emrave të shkollave në Çair http://portalb.mk/?p=83889
19 qershor Formohet Qeveria e re e Maqedonisë http://portalb.mk/?p=85512 
20 qershor Vërshime në Çair (FOTO) http://portalb.mk/?p=85559
20 qershor Ziadin Sela filloi iniciativën për demokratizimin e PDSH-së http://portalb.mk/?p=85845  
22 qershor Shtetasit e Maqedonisë që luftojnë në Siri do të sanksionohen penalisht http://portalb.mk/?p=86170
23 qershor Qeveria “pastrohet” nga komandantët e UÇK-së http://portalb.mk/?p=86385
27 qershor Maqedonia mund të humb rekomandimin për nisjen e bisedimeve për anëtarësim në Bashkimin Evropian http://portalb.mk/?p=87334
 30 qershor Dënohen me burg të përjetshëm të akuzuarit në rastin ‘Monstra’  http://portalb.mk/?p=87822
Qeveria e Maqedonisë, 2014-2018
Qeveria e Maqedonisë, kabineti i ministrave 2014-2018

                                                    KORRIK 2014

Data dhe muaji Ngjarja Lexo më shumë/ kliko linkun:
01.07.14 Protestojnë Banorët e Hekuranës, Makstil dhe Jugohrom të mbyllen http://portalb.mk/?p=88222
02.07.14 Reagime: Rasti Monstra, i montuar dhe planifikuar që moti http://portalb.mk/?p=88356
04.07.14 Protesta të dhunshme e masive në Shkup kundër rasteve të montuara politike http://portalb.mk/?p=88997
06.07.14 Arrestohet Daim Hiseni, kryetar i Shoqatës së Kulturës Shqiptare në Maqedoni http://portalb.mk/?p=89588
06.07.14 Tetovë, u protestua kundër rasteve të montuara politike http://portalb.mk/?p=89677
06.07.14 Protesta e qetë në Shkup, ‘Duam Liri’, ‘Duam drejtësi’  http://portalb.mk/?p=89674
08.07.14 Protesta në Tiranë, “Shkupi është zemra e Shqipërisë” http://portalb.mk/?p=90685
09.07.14 Shpaloset flamuri gjigant kombëtar në protestat në Kumanovë http://portalb.mk/?p=90895
11.07.14 Protestuesit lënë pas mesazhin e mospajtimit për rastin “Monstra”, bashkë me kërkesat http://portalb.mk/?p=91695
11.07.14 Pa asnjë paralajmërim Qeveria shtrenjton pagesat rrugore! (Tabelë) http://portalb.mk/?p=91775
12.07.14 Tre profesor në grevë urie në Shtip http://portalb.mk/?p=92043
14.07.14 Qeveria fshihet pas donatorëve për përmendoret e reja http://portalb.mk/?p=92557
16.07.14 Nuk kanë të ndalur skandalet në diplomacinë e Maqedonisë http://portalb.mk/?p=92850
18.07.14 Shkup, protesta të qeta kundër rasteve të montuara politike http://portalb.mk/?p=93475
20.07.14 Ku mbetën përmendoret shqiptare? Të gjithë heshtin! http://portalb.mk/?p=93893
22.07.14 Fenomeni USHT: Studentët dhe filloristët bashkë! http://portalb.mk/?p=94478
25.07.14 Shkup, policia nuk lejon të kryhet marshimi i paqes për Palestinën para Muzeut të Holokaustit http://portalb.mk/?p=95161
31.07.14 Votohet përbërja e re e Komisionit për lustrim, Axhiev sërish kryetar http://portalb.mk/?p=99607
Protesta-Anti-Monstra-04.07.2014-23
Protesta-Anti-Monstra-04.07.2014-23

                                                GUSHT 2014

Data dhe muaji Ngjarja Lexo më shumë/ kliko linkun:
01.08.14 Shkup, Policia nuk lejoi protestuesit të arrijnë te Qeveria (FOTO-VIDEO) http://portalb.mk/?p=99866
03.08.14 BDI do ti përfaqësojë shqiptarët në të gjitha institucionet,edhe te Ivanovi që “është jo-legjitim” http://portalb.mk/?p=100351
05.08.14 Maqedoni: Krijohet panik për mishin http://portalb.mk/?p=100616
08.08.14 Shkup, edhe një protestë e bllokuar nga policia (FOTO-VIDEO) http://portalb.mk/?p=101376
12.08.14 Shqiptarët të zhgënjyer me MO, korrupsioni dhe nepotizmi ecin bashkë në dekadën e saj http://portalb.mk/?p=102135
13.08.14 Ademi: Nuk do të ketë ligj të veçantë për ish ushtarët e UÇK-së http://portalb.mk/?p=102407
18.08.14 Indeksi i paqes në botë: Maqedonia radhitet e fundit në rajon http://portalb.mk/?p=103047
18.08.14 Komuna e Tetovës i ul rrogat, zjarrfikësit në protesta http://portalb.mk/?p=103266
22.08.14 Familjarët: Kemi dëshmi se procesi “Monstra” është i montuar http://portalb.mk/?p=103996
26.08.14 Rrihen deputetët shqiptarë, BDI vs PDSH http://portalb.mk/?p=104623
29.08.14 Samiti i Berlinit solli këto vendime për Ballkanin http://portalb.mk/?p=105024

 

Protesta-Anti-Monstra-04.07.2014-9
Protesta-Anti-Monstra-04.07.2014-9

                                           SHTATOR 2014

Data dhe muaji Ngjarja Lexo më shumë/ kliko linkun:
01.09.14 Fillon viti shkollor,  bie numri i nxënësve në shkollat fillore http://portalb.mk/?p=105864
03.09.14 Gjyqi vendos: Zaev duhet t’i paguaj Gruevskit 50 mijë euro http://portalb.mk/?p=106198
04.09.14 Kembrixhi, librat e vjetërsuara dhe gabimet skandaloze shoqërojnë nxënësit këtë vit http://portalb.mk/?p=106064
08.09.14 23 vjet pavarësi: Varfëri dhe papunësi – Maqedonia nëpërmjet numrave! http://portalb.mk/?p=107020
09.09.14 Deklarata e Ramës, mesazh i fuqishëm për liderët shqiptarë dhe iluzionistët që minojnë MO http://portalb.mk/?p=107338
10.09.14 Zaev e shpalli Qeverinë nën hije http://portalb.mk/?p=107616
13.09.14 Maqedonia mbetet jashtë NATO-s http://portalb.mk/?p=107887
14.09.14 Thaçi: Do të kthehemi në Kuvend http://portalb.mk/?p=108204
15.09.14 Maqedonia nënshkroi marrëveshjen për ambasada të përbashkëta me Serbinë http://portalb.mk/?p=108525
18.09.14 Nevzat Halili shpalli Republikën e “Iliridës” me kryeqytet Shkupin http://portalb.mk/?p=109111
24.09.14 Ivanov-Obama: SHBA vazhdon mbështetjen ndaj Maqedonisë http://portalb.mk/?p=110403
27.09.14 Deputetja e VMRO-së: Grubi, ai nuk është Agolli por Sharlo! http://portalb.mk/?p=111151
28.09.14 Pas skandalit me përmendoren e Agollit, e tallin Grubin dhe BDI-në http://portalb.mk/?p=111266
Nevzat Halili - Ilirida
Shpallja e Republikës së Iliridës nga Nevzat Halili
Tallje me BDI-në, "Selfie@ para Car Dushanit foto: Facebook
Tallje me BDI-në, “Selfie” para Car Dushanit foto: Facebook

                                                TETOR 2014

Data dhe muaji Ngjarja Lexo më shumë/ kliko linkun:
01.10.14  Ziadin Sela do ta padisë liderin e PDSH-së Menduh Thaçin http://portalb.mk/?p=112134
02.10.14 BDI kërkon ndihmën e FBI-së sa për “sy e faqe” http://portalb.mk/?p=112229
03.10.14 Borxhi i jashtëm shënon rritje http://portalb.mk/?p=112225
03.10.14 Anketë e IRI-t: Shqetësuese brengosja e qytetarëve për gjendjen e tyre ekonomike http://portalb.mk/?p=112457
04.10.14 Testim ekstern edhe për studentët http://portalb.mk/?p=112695
05.10.14 Punëdhënësit me detyrime të reja sipas Ligjit të ri http://portalb.mk/?p=113018
14.10.14 Rrahja mes deputetëve të PDSH-së dhe BDI-së, njolla e zezë në punën e Parlamentit http://portalb.mk/?p=114972
17.10.14 Orav: Gjendja me mediumet në Maqedoni është problematike http://portalb.mk/?p=115581
18.10.14 Ahmeti: Ka funksionar të papërgjegjshëm, nuk janë të gjithë engjëj http://portalb.mk/?p=115532
Shkupi, foto nga: Robert Atanasovski
Shkupi, foto nga: Robert Atanasovski

                                                         NËNTOR 2014

Data dhe muaji Ngjarja Lexo më shumë/ kliko linkun:
01.11.14 “Jugohromi” nuk do të mbyllet! http://portalb.mk/?p=112134
04.11.14 Maqedoni – Greqi: Nuk ka zgjidhje për emrin http://portalb.mk/?p=112229
04.11.14 Zaev: Opozita nuk do të kthehet në Kuvend http://portalb.mk/?p=112225
05.11.14 Tetova në aksion kundër helmit të Jugohromit http://portalb.mk/?p=112457
06.11.14 LSDM: Kemi dëshmi që për tre ditë Gruevski do të detyrohet të dorëhiqet http://portalb.mk/?p=112695
07.11.14 DAP zhvillon kontroll në Saraj dhe Tetovë http://portalb.mk/?p=113018
14.11.14 Protesta në Tetovë kundër ndotjes së ajrit http://portalb.mk/?p=122380
17.11.14 Politika godet nxënësit – borxhet e komunave e tejkaluan vlerën prej 16 milionë eurosh! http://portalb.mk/?p=115581
17.11.14 Në shkollën “Arseni Jovkov” paralelet shqiptare pa kushte për mësim http://portalb.mk/?p=115532
19.11.14 BDI le në harresë kushtëzimet ndaj VMRO-DPMNE-së http://portalb.mk/?p=123612
22.11.14 Në Shkup u themelua lëvizja e re shqiptare në Maqedoni “BESA” http://portalb.mk/?p=124143
Protesta ne Tetovë kundër ndotjes së ajrit, 14.11.2014
Protesta ne Tetovë kundër ndotjes së ajrit, 14.11.2014

                                             DHJETOR 2014

Data dhe muaji Ngjarja Lexo më shumë/ kliko linkun:
02.12.14  Varfëria gjithnjë e më e madhe në familjet me shumë fëmijë! http://portalb.mk/?p=126117
03.12.14 Hipokrizia e drunjve të Qeverisë http://portalb.mk/?p=126764
04.12.14  Uollers: Qeveria përgjegjëse për përkeqësimin e marrëdhënieve ndëretnike http://portalb.mk/?p=126990
05.12.14  Hovit dhe Vajgll, ndajnë konstatimin e përbashkët, konflikti mund të rikthehet http://portalb.mk/?p=127027
06.12.14  Skandaloze: Stemë e re e Maqedonisë apo logo e VMRO-së?! http://portalb.mk/?p=127482
07.12.14  Reagime: Luani nuk ka qenë asnjëherë simbol i të gjithë shqiptarëve http://portalb.mk/?p=127767
09.12.14  Eksplodime në stacionin e policisë së Tetovës dhe Kumanovës (FOTO) http://portalb.mk/?p=128396
11.12.14 Maqedonia pa datë për negociata http://portalb.mk/?p=128742
12.12.14 Stema e re mund të jetë pjesë e pazareve politike mes Gruevskit dhe Ahmetit http://portalb.mk/?p=129202
13.12.14  Zaev: LSDM-ja përgatit më shumë “bomba” politike http://portalb.mk/?p=129426
13.12.14  Arkivoli që simbolizon qeverinë dhe dryni, mesazhi i protestuesve para dyerve të Jugohromit http://portalb.mk/?p=129369
16.12.14  Ja se çfarë shqetësohet dhe kërkon Brukseli nga Maqedonia http://portalb.mk/?p=129996
18.12.14  Reagime: MASH po shkatërron arsimin e Maqedonisë http://portalb.mk/?p=130479
22.12.14  Protestuesit i hodhën para qeverisë: Merrni haraçin që kërkoni! (FOTO-VIDEO) http://portalb.mk/?p=131485
24.12.14  Raporti i ri: Përjashtohet diversioni apo akti terrorist për rrëzimin e “Kingerit” http://portalb.mk/?p=131861
26.12.14  Studentët para Qeverisë: STOP reformave të dëmshme! http://portalb.mk/?p=132469
27.12.14  Qytetarët ndajnë zhgënjimin dhe përbuzjen pas një viti të trazuar nga britmat e pushtetarëve http://portalb.mk/?p=132656
28.12.14  Parlamenti arenë e uzurpuar, nga ligjet e fabrikuara shqiptarët pësojnë më shumë http://portalb.mk/?p=132825
30.12.14  Viti 2014, zgjon qytetarët nga dehja e mashtrimeve dhe premtimeve të shitura http://portalb.mk/?p=133445
Stema e re e Maqedonisë?
Stema e re e Maqedonisë?
Protesta studentore ne Shkup 10.12.14Protesta studentore ne Shkup 10.12.14
Protesta studentore ne Shkup 10.12.14
Protesta studentore 26.12.14
Protesta studentore 26.12.14
Protesta per honoraret 22.12.14
Protesta per honoraret 22.12.14

 

Lajme të ngjashme

Back to top button