Zhvillimet e vitit 2020 në mbi 20 fotografi

Dy rosa kalojnë në një vendkalim për këmbësorë gjatë policisë

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Atixhe Muratova, personazhi kryesor i “Vendi i Mjaltit” – dokumentar maqedonas i nominuar për “Oskar”

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Kriza e migrantëve në Turqi dhe Greqi

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Aeroplani i fundit i pasagjerëve që u ul në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit para mbylljes së tij për shkak të pandemisë

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Dëbora e Prillit

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Imami i Xhamisë Mustafa Pasha, vetë mbajti lutjen për ditën e parë të muajit të shenjtë të Ramazanit pas i që masat kufizuese ndalonin mbledhjen në objektet fetare

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Themelimi i një spitali polak brenda Klinikës për Sëmundjet Infektive

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Një nga viktimat e para të covid-19 në Maqedoni

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Një pikturë murale në shenjë mirënjohje për heronjtë e vijës së frontit

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Vala e nxehtë e verës me temperaturë deri në 40 gradë

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Portrete të disa prej personelit të Shërbimit të Urgjencës Mjekësore në Shkup

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Zgjedhjet e parakohshme parlamentare gjatë pandemisë

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Notarja Eva Baramacheva notoi për 100 ditë në oborrin e saj të shtëpisë gjatë mbylljes së qendrave të rekreacionit

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Një mjek në Klinikën për Sëmundjet Infektive  mban një pacient që lufton me kovid-19

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Statu Fest në qendër të Shkupit

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Personeli i urgjencës mjekësore transporton një pacient nga shtëpia e tij në një nga qendrat për kovid të kryeqytetit në 4 të mëngjesit.

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Ish-Ministrja e Brendshme Gordana Jankuloska u prangos dhe u dërgua në burg

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Shkupi feston pas fitores në futboll dhe hyrjes në Kampionatin Evropian të Futbollit

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Këtë sezon të ngrohjes, Maqedonia është ndër vendet me ajrin më të ndotur në Evropë

Foto: Portalb.mk/Arbnora Memeti

Atmosfera e Vitit të Ri në Sheshin Maqedonia në Shkup në pritje të një zgjidhjeje për pandeminë covid-19 që mori gjithsej 2.503 jetë të bashkëqytetarëve tanë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button