Kasami dhe Mehmedi atrakcion në pishin (Video)

Pak kanë rëndësi pushimet për Pajtim Kasamin dhe Admir Mehmedin, pasi që këta dy yje shqiptarë, edhe gjatë pushimeve, nuk i ndahen topit.

Jo vetën në fushën e gjelbër, por edhe në pishinë, anëtarët e Përfaqësues së Zvicrës dhurojnë ekzibicione.
Një pasimi të Kasamit, në videon e mëposhtme, mund ta shikoni se si i përgjigjet Mehmedi.

Lajme të ngjashme

Back to top button