Fazliu: BDI, shërbëtor i politikave të huaja ( Video)

Deputeti i PDSH-së, Bekim Fazliu në seancën e sotme parlamentare ka kritikuar propozim ligjin e Ministrisë së Arsimit. Sipas tij, kjo dëshmon se Abdilaqim Ademi dhe BDI janë shndërruar në ngatërrestar prioritetesh dhe shërbëtor të politikave të huaja.

“Qëllimi i ligjit të shefit të Abdilaqimit është që të rregullohet përkthimi dhe botimi i literaturës profesionale dhe pastaj këto libra do tu shërbehen studenteve si literaturë dhe materiale studimore për studentët. Në një vend normal, ky ligj do të kishte kuptim, por jo edhe në Maqedoni”, tha Bekim Fazliu.

Lajme të ngjashme

Back to top button