Luljeta Ademi ka nevojë për ndihmë

Aktivistja nga Shkupi Luljeta Ademi, ka nevojë për trajtim mjekësor për shkak se vuan nga Osteomioliti kronik.

“Miq, familjarë, bashkëpunëtorë, të njohur e të panjohur sot si kurrë më parë kam nevojë për ndihmën tuaj! Duhet të bëjë intervenim në klinikën zvicerane Klinik fur Traumatologie-Universitatsspital Zurich. Si nënë e vetme( 17 vite me qira) që sfidoj jetën dhe sëmundjen ju lutem për përkrahjen tuaj! Nëse jeta nuk më do mjaftueshëm unë atë e dua shumë më shumë! E di që së bashku do ja dalim!”, shkruar Luljeta Ademi.

Në llogarinë e gofund me e cila është hapur nga miqtë e saj thuhet se intervenimi do të bëhet me qëllim që Luljetës t’i shpëtohet këmba nga amputimi.

“Luljeta Ademi ka nevojë urgjente për trajtim mjeksor.Ajo vuan nga Osteomioliti kronik. Luljetës ka filluar t’i kalbet këmba. Kurimi i saj është i mundur vetëm jashtë shtetit. Kostoja është e lartë dhe e papërballueshme për t1 si nënë e vetme që jeton me qira dhe lufton sëmundjen”, thuhet në njoftimin në “gofundme”.

Llogarinë për ta ndihmuar në gofundme mund ta gjeni: KËTU.

Nga Maqedonia

LLOGARIA HUMANITARE / ХУМАНИТАРНА СМЕТКА

LULJETA KLICA

300001000026968

KOMERCIJALNA BANKA AD SKOPJE

LLOGARIA DEVIZORE / ДЕВИЗНА СМЕТКА

LULJTA KLICA

Acc.no 0230706741424

IBAN 300001000026968

SIFT: KOBSMK2X

Për donacion nga Telekomi:

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button