FBI: Hakerët nuk siguruan qasje te të dhënat

FBI-ja tha sot se hakerët nuk kishin arritur të siguronin qasje në asnjë të dhënë ose informacion në rrjetin e saj, një ditë pasi ata sulmuan një nga serverat e agjencisë duke dërguar me mijëra emaile të rreme, shkruan VOA.

Agjencia tha se ka rregulluar problemin që mundësoi sulmin.

Email-et e rreme erdhën nga një server që operohet nga FBI-ja, i cili ishte i dedikuar për dërgimin e njoftimeve në portalin e agjencive të zbatimit të ligjit (LEEP), të cilin FBI-ja e përdor për të komunikuar me agjencitë shtetërore dhe lokale.

FBI-ja njoftoi se email-et e rreme paralajmëronin për një sulm kibernetik dhe dukej se vinin nga një adresë e ligjshme email-i e FBI-së, që përfundonte me @ic.fbi.gov.

LEXO: Hakerët sulmuan postën elektronike të FBI-së

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button