Përditësimi adreson dështimin e papritur të aplikacionit Snapchat

Nëse keni përjetuar probleme me aplikacionin Snapchat në iOS i cili dështon sapo hapej, atëherë një përditësim ka mbërritur në App Store për ti dhënë zgjidhje, raporton PCW.

Problemi që është adresuar përmes një përditësimi nuk ka prekur versionin Android të aplikacionit. Përpara kalimit në versionin 11.34.1.35, aplikacioni jep një mesazh ku diçka ka shkuar keq dhe më pas dështuar.

Nëse smartfoni ende nuk ka shkarkua përditësimin atëherë duhet ta bëni vetë duke shkuar në App Store.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button