OSBE-ja i ul bashkë Labënishtin dhe Selën

Në organizim të OSBE-së, në Strugë, u organizua një tryezë e rrumbullakët ku morën pjesë kandidatët për kryetar të Komunës së Strugës, nga radhët e BDI,PDSH dhe të VMRO si dhe krytarët e degëve të partive respektive ,përfaqësues nga SPB në Ohër , komandanti i Stacionit policor në Strugë, si dhe nga Komisioni komunal zgjedhor, njofton strugalajm.

Tryeza ishte e karakterit të mbyllur, por nga ajo që u tha nga përfaqësuesit e OSBE-së, në thelb të këtij takim ishte shkëmbimi i pikëpamjeve ndërmejt aktorëve lokal politik dhe kandidatëve për kryetar të Komunës së Strugës në lidhje me fushatën dhe zgjedhjet lokale të 24 marsit. /portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button