Pike: Cilat sekrete duhet mbrojtur?

“Vetëm sekretet e vogla kanë nevojë për mbrojtje. Sekretet e mëdha mbrohen me mosbesim publik”

Albert Pike ishte një avokat, shkrimtar dhe oficer amerikan. Ai është oficeri i vetëm i Konfederatës Amerikane e cila ekzistonte gjatë luftës civile në SHBA, të cilit i kanë ndërtuar statujë në Washington.

Lajme të ngjashme

Back to top button