Një vend në zemrën e dikuj..

“Të kesh një vend në zemrën e dikuj, do të thotë të mos jesh kurrë vetëm”

Romano Battaglia është një shkrimtar aktor dhe gazetar italian.

Lajme të ngjashme

Back to top button