Ambasadori i Irlandës prezanton prioritetet e shtetit në kryesimin me BE-në

Ambasadori i Irlandës i angazhuar për Republikën e Maqedonisë me seli në Bukurshet, Oliver Grogan sot para Komisionit të Kuvendit për çështje evropiane do t’i prezantojë prioritetet dhe programin për punë të presidencës së Irlandës me Bashkimin Evropian për periudhën janar – qershor 2013.

Prezantimi i prioriteteve dhe programit për punë të presidencës irlandeze me BE-në është pika e vetme e rendit të ditës në seancën e Komisionit njofton Mia. /Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button