Kadare: Të grindesh me të..

“Është shumë e vështirë të grindesh me të. Nganjëherë, mu midis kacafytjes, më vjen ta përqafoj”

Ismail Kadare është një nga shkrimtarët më të njohur shqiptar. Ai është një autor bashkëkohor, disa herë i nominuar për çmimin “Nobel” për letërsi. Dallohet për novela, romane, por ka shkruar dhe poezi dhe kritika.

Lajme të ngjashme

Back to top button