Maslow: Gozhda

“Ai që përdor mirë çekanin, priret ta trajtojë çdo gjë si gozhdë”

Abraham Maslow ishte një psikolog amerikan, i njohur mirë për teorinë e tij për shëndetin psikologjik bazuar në nevojat e njeriut dhe hierarkinë e tyre.

Lajme të ngjashme

Back to top button