Acar dhe ftohtë me temperatura deri – 20 gradë

Në Maqedoni në orët e mëngjesit do të ketë paraqitje acarit, ndërsa gjatë ditës do të mbajë mot me diell por shumë ftohtë.

Temperaturat e mëngjesit do të lëvizin prej – 20 gradë deri në – 6 gradë, ndërsa temperaturat maksimale të ditës do të arrijnë deri në – 4 gradë gjegjësisht deri në 5 gradë.

Në Shkup në orët e mëngjesit do të ketë acar për shkak të temperaturave të ulta të mëngjesit, ndërsa gjatë ditës do të mbajë mot kryesisht me diell dhe i ftohtë.

Temperatura e mëngjesit do të sillet prej – 14 gradë, ndërsa ajo maksimale e ditës do të arrijë deri në 2 gradë.

Lajme të ngjashme

Back to top button