Alfred Nobel: Sikur t’i bindja njerëzit…

“Sikur të mund t’i bindja njerëzit të më frikësohen, me kënaqësi do t’i bindja të më duan”

Alfred Nobel (21 tetor 1833 – 10 dhjetor 1896) ishte një kimist, inxhinier, inovator suedez, dhe prodhues. Ai ishte shpikësi i dinamitit. Për nder të tij sot jepet Çmimi Nobël.

Lajme të ngjashme

Back to top button