Julia Roberts: Kur bëhet fjalë për dashurinë…

E di se bëhet fjalë për dashuri kur krejt çfarë dëshiron është që ai person të jetë i lumtur, edhe në qoftë se ti nuk je pjesë e lumturisë së saj/tij.

Julia Roberts

Julia Fiona Roberts (e lindur më 28 tetor, 1967) është aktore amerikane, e cila pushtoi skenën hulivudiane pas rolit të saj në filmin Pretty Woman (1990). Ajo është fituese e shumë çmimeve, si dhe njihet si një ndër aktoret më të paguara në botë./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button