Plaçkitet bastorja “Sport Life”

Janë vjedhur 16.000 denarë nga bastorja “Sport Life”, e locuar në qendrën tregtare “Tri Biseri” në Shkup.

Sipas policisë, një hajn i maskuar rreth orës 21:45 i drejtoi revolen të punësuarit dhe e detyroi që t’ia jep paratë e arkës.

Pasi i mori dhe iku, e punësuara kërkoi ndihmë nga policia. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button