Këto 4 gabime që bëni në veshje mund të komplikojnë jetën tuaj

Incidentet në veshje ndodhin ndonjëherë dhe na bëjnë të ndihemi jo mirë. Gjithsesi, përveç se na bëjnë të ndihemi jo rehat, ato mund të jenë të dëmshme për shëndetin tonë. Për shembull, shumë gra janë befasuar kur kanë mësuar se mënyra se si i vishnin reçipetat ishte e gabuar. Një gabim në veshjen e tyre, mund të çojë në dhimbje të qafës, shpinës dhe shpatullave. Mirëpo, ne do t’ju vijmë në ndihmë se si t’i shmangni këto gabime të zakonshme që pothuajse të gjitha vajzat i bëjnë. Mësoni që të jeni më të shëndetshme dhe më estetike:

Veshja e reçipetave në mënyrë të gabuar

Pse është e gabuar kjo mënyrë?

Mund të jëtë një masë shumë e madhe për ju. Mungesa e mbështetjes së duhur mund të sjellë dhimbje shpatullash.
Si ta bëni në mënyrë të duhur? Blini reçipetat në numërin tuaj dhe vendosini ato gjithmonë poshtë shpatullave.
Veshja e gabuar e mbathjeve sipas formave tuaja

Pse është e gabuar? Mund të shkaktojë siklet.

Cila është mënyra e duhur?

Atëherë, gratë me formë trupi V duhet të veshin bikini në mënyrë që të ndihen rehat dhe të duken bukur.

Gratë në formë A-je duhet të veshin tanga dhe bikini.

Ndërkohë vajzat me forma të rrumbullakëta duhet të veshin bokse.

Veshja e rrobave të banjos në mënyrë të gabuar

Mund t’ju duhet “e lehtë” veshja e rrobave të banjos, por ndonjëherë është e komplikuar. Sigurohuni që t’i vishni siç duhet rrobat e banjos në mënyrë që të dukeni bukur dhe ato t’ju përshtaten plotësisht.

Veshja e pantallonave që vazhdimisht ngrihen lart

Nuk ka gjë më të sikletshme se një palë pantallona të shkurtra që ngrihen lart dhe detyroheni t’i ulni poshtë në mënyrë që të mos zbuloni më shumë seç duhet nga trupi juaj. Për të shmangur sikletin dhe ekspozimin e tepërt, provoni të uleni dhe të ngriheni disa herë kur provoni pantallona për herë të parë. Më pas vendosni për t’i blerë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button