“Mallëngjimi” i Muharrem Qenës – varianti i përpunuar nga Rona Nishliu (VIDEO)

“Mallëngjimi” është kënga më e re nga këngëtarja Rona Nishliu, që për tematikë ka mërgimin.

Kënga është variant i përpunuar i këngës “Mallëngjimi” i Muharrem Qenës.

“Ky variant i jonë është një falenderim i përzemërt për krijuesin dhe interpretin, e dedikim për të gjithë ata që jetojnë me zjarrin dhe mallin për vendlindjen, familjen, lagjen e fëmijërisë, përrocken e fshatit… Mërgimi nuk është i lehtë e mallëngjimi është shoqërues i përhershëm…”, tha nëpërmjet një shkrimi në rrjetin social “Fejsbuk”, Rona Nishliu.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button