TV sirian: Deir al-Zor është çliruar tërësisht

Forcat siriane dhe aleate ndërrmorën kontroll të plotë ndaj Deir al-Zor, duke i dëbuar tërësisht pjesëtarët e SHI-së nga ai qytet në lindje të Sirisë, lajmëroi Televizioni sirian.

“Armata kumtoi se ka kontroll të plotë ndaj Deir al-Zor”, thekson në raportin e mediumit.

Televizioni sirian lajmëron se ai qytet është “tërësisht i çliruar nga terrorizmi”. Deir al-Zor ishte vatra e fundit e madhe e SHI-së. Nën kontroll të SHI-së ishte prej vitit 2014.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button