Incident para Gjykatës në Shkup (VIDEO)

E.I 57 vjeçar nga Haraçina e Shkupit sot është arrestuar para Gjykatës Supreme gjatë shqiptimit të aktvendimeve për të akuzuarit në rastin “Lagjja e Trimave” në Gjykatën Penale të Shkupit, konfirmoi MPB-ja, njofton Portalb.mk.

Ai rreth rripit ka pasur katër shufra të cilat kanë ngjarë në mjete shpërthyese.

Nga MPB për MIA-n konfirmuan se personi gjendet në Stacionin Policor “Beko” dhe dhe me të po bisedohet. Shufrat do të dorëzohen për hetim që të konfirmohet për çfarë saktë bëhet fjalë.

Portali A1 on publikoi një video në të cilën shihet intervenimi i policisë para Gjykatës Penale në Shkup.

LEXO: Vendimi për “Lagjen e trimave”, 746 vjet burg për të akuzuarit (LIVE VIDEO)


Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button