Koce Trajanovski sërish do të kandidojë për kryetar komune

Kryetari i Komunës i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski ka bërë të ditur se planifikon sërish të kandidojë si kryetar komune në zgjedhjet lokale që do të mbahen më 15 tetor, njofton Portalb.mk.

“Planifikojë të kandidojë sërish. Ajo do të varet nga anketat të cilat do të realizohen dhe në bazë të të dhënave të tyre do të kuptojmë se a kemi punuar mjaftueshëm gjatë mandatit paraprak dhe sa qytetarët janë të kënaqur nga puna ime”, tha Trajanovski.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button