Në mëngjes vidhet “TTK Banka” në Autokomandë

Një hajn i maskuar, sot në mëngjes rreth orës 8.30 me revole u është kërcënuar të punësuarve në ekspoziturën e “TTK Banka” në rrugën 16 Brigada e Maqedonisë në lagjen Autokomandë të Shkupit.

Sipas informatave të para policore, hajni pasi u është kërcënuar të punësuarve se do t’i vras nëse nuk ia japin paratë, vodhi një shumë të papërcaktuar të parave dhe iku. Policia punon në pastrimin e rastit. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button