Anani akuzoi Sirinë për mospërmbushjen e premtimeve

Përfaqësuesi special i Kombeve të Bashkuara dhe Ligës Arabe për Sirinë, Kofi Annan e vlerësoi si të papranueshme eskalimin e dhunës në këtë vend dhe i bëri thirrje Qeverisë që t’i ndërpres aktivitetet e armatosura më 10 prill.

“Jam i shokuar nga porositë e fundit për dhunë dhe krime në shumë qytete dhe vendbanime në Siri, që sollën deri te rritja shqetësuese e numrit të viktimave dhe refugjatëve. Kjo është e kundërta e garancive që më janë dhënë”, thuhet në kumtesën e Kofi Annan, thuhet në kumtesën e Kofi Annan-it, të publikuar nga pres-shërbimi i KB-ve. /portalb/


Lajme të ngjashme

Back to top button