Zezaku shqiptar

Shkodrani i quajtur Agron, i cili asnjëherë nuk e mësoi të vërtetën e ardhjes së gjyshërve të tij nga Jemeni në Shqipëri gjatë komunizmit,  u rrit i vetëm në Shqipëri dhe arsye për këtë ishin dhe vazhdojnë të jenë paragjykimet ndaj njerëzve të racës së zezë.

Ndiqni videon në vijim.

Lajme të ngjashme

Back to top button