Klinton: Vendimi i FBI-së është “thellësisht shqetësues”

Kandidatja demokratike  për zgjedhjet presidenciale në SHBA, Hillari Klinton kumtoi se vendimi i FBI-së për hetim të sërishëm në lidhje me shfrytëzimin e emaileve të saj para zgjedhjeve është “pa precedent” dhe “thellësisht shqetësuese”.

“Jashtëzakonisht e çuditshme është të nxirret diçka e tillë me aq pak informata para zgjedhjeve”, deklaroi mbrëmë Klinton para  aleatëve të saj në mitingun në Florida

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button