Çfarë kërkojnë më shumë italianët në Google?

Pas tërmetit të së mërkurës në Itali, kërkimet mbi subjektin në fjalë kanë dominuar në motorin e kërkimit Google.

Sipas agjencisë së lajmeve ANSA, pyetjet e para ishin “çfarë të bësh në rast tërmeti”, “përse tërmetet bien gjithmonë natën”, etj.

Ndërsa tani, përdoruesit e internetit pyesin se si mund të ndihmojnë popullsitë e goditura nga tërmeti.

Në krye të pyetjeve të pyetjeve është: “si mund të ndihmojë pas tërmetit”, e ndjekur nga “si mund të dhuroj para për të dëmtuarit” dhe “për çfarë kanë nevojë viktimat e tërmetit”.

Por, veç altruizmit, italianët shprehin edhe shqetësim. Pyetja më e kredituar në këto momente është “çfarë të bëj gjatë një tërmeti”, e ndjekur nga “si verifikohen tërmetet”, apo “si mund ta kuptoj që shtëpia ime i reziston tërmetit”, transmeton Top Channel.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button