Del nga burgu vajza e Velija Ramkovskit

Emel Rankovska, vajza e Velija Ramkovskit-ish pronari i televizionit A1 ka dalur nga burgu. Ajo ka vuajtur dënimin 6 vjeçar në rastin “Rjeti i Marimangës”. Në burg ka qenë nga 24 dhjetori i vitit 2010.

Pas arrestimit të Ramkovskit, anëtarë të familjes dhe të punësuar, u mbyllën edhe 3 gazeta të përditshme.

Edhe përskaj apeleve deri të presidenti Gjorge Ivanov ka fundi i dënimit për falje, për shkak tre fëmijëvë të saj, presidenti Ivanov nuk e bëri atë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button