Spërkatje kundër mushkonjave në rajonet e vërshuara të Shkupit

Nesër në periudhën prej orës 23 deri në orën dy pas mesnate Qyteti i Shkupit do të zbatojë dezinfektim të jashtëzakonshëm terestik (nga toka) kundër mushkonjave në territoret e përfshira nga vërshimet, respektivisht në vendbanimet Smilkovcë, Hasanbeg, Stajkovc, Ekonomia, Haraçina, Bërnjarci, Inxhikovë, Creshevë, Vinice, Kamnik dhe Çento.

Dezinfektimi i jashtëzakonshëm terestik do të zbatohet me kërkesë të Ministrisë së Shëndetësisë, ndërsa në pajtim me konkludimin nga seanca e 59-të e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button