Independent: Kosova harxhon 27 dollarë në ushtri për kokë banori

Kartografi, Jakub Marian ka nxjerr një statistikë për të gjitha vendet e Europës, të cilat harxhojnë para në ushtrinë e tyre për kokë banori dhe GDP
Në vendin e parë për harxhim në ushtri për kokë banori, radhitet Norvegjia me 1,147 dollarë, shkruan Inpependent, transmeton Gazeta Express.

Menjëherë pas saj, sipas kësaj statistike vjen Mbretëria e Bashkuar me 869 dollarë për kokë banori.

Në këtë radhë ka hyrë edhe Kosova, e cila sipas kësaj statistike harxhon 27 dollarë në ushtrinë e saj për kokë banori.

Të gjitha vendet e Europës, të cilat harxhojnë para në ushtrinë e tyre për kokë banori dhe GDP
Të gjitha vendet e Europës, të cilat harxhojnë para në ushtrinë e tyre për kokë banori dhe GDP
Kartografi, Jakub Marian ka nxjerr një statistikë për të gjitha vendet e Europës, të cilat harxhojnë para në ushtrinë e tyre për kokë banori dhe GDP
Në vendin e parë për harxhim në ushtri për kokë banori, radhitet Norvegjia me 1,147 dollarë, shkruan Inpependent, transmeton Gazeta Express.

Menjëherë pas saj, sipas kësaj statistike vjen Mbretëria e Bashkuar me 869 dollarë për kokë banori.

Në këtë radhë ka hyrë edhe Kosova, e cila sipas kësaj statistike harxhon 27 dollarë në ushtrinë e saj për kokë banori.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button