Zgjedhjet presidenciale do të mbahen më 13 prill

Zgjedhjet presidenciale do të mbahen më 13 prill. Këtë sot e deklaroi kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Trajko Veljanoski pas nënshkrimit të Vendimit për shpallje të zgjedhjeve për president të Republikës së Maqedonisë.

“Vendimi për shpallje të zgjedhjeve do të dërgohet në Komisionin shtetëror zgjedhor (KSHZ) si organ për zbatimin e zgjedhjeve, si dhe deri te Ministria e Punëve të Jashtme dhe Ministria e Drejtësisë”, tha Veljanoski.

Lajme të ngjashme

Back to top button