Vendoset përmendorja e Pjetër Bogdanit (FOTO+VIDEO)

Pas një pritje të gjatë përmendoret shqiptare, më në fund mbrëmë arritën në Shkup. Menjëherë, sot është vendosur përmendorja e Pjetër Bogdanit, në ”Parkun e Gruas”, përballë Kuvendit të Maqedonisë, njofton TV21.

Përmendorja e Josif Bagerit do të vendoset në afërsi të teatrit të ri të Maqedonisë, kurse ajo e Nexhat Agollit do të vendoset përballë ndërtesës së Telekomit.

1 2

Përmendorja e Pjetër Bogdanit
Përmendorja e Pjetër Bogdanit

 

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Aspak nuk me ineteresojn bustet!!!? Me intereson drejtesia te funksionoj ndaj te gjalleve qe jane ne burgje dhe ndaj atyre te vdekureve!
    Me intereson qe Mileti te jetoj si i barabarte ne mes te barabarteve….
    Pastaj mund te flasim per buste!?!?!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button