Çfarë të veshni nëse jeni thatanike?

Përderisa shumë persona ju xhelozojnë për trupin tuaj, vajzat thatanike e kanë të veshtirë të vishen si dëshirojnë. Shpesh duket se të gjitha femrat dëshirojnë të jenë të dobëta, mirëpo nëse jeni të lindur natyrisht me një trup thatanik, ju e dini më shumë se çdokush tjetër sa vështirë mund të jetë që të ndjeheni seksi dhe me vetëbesim pasiqë format e juaja gati se nuk ekzistojnë.

E kuptojmë brengën tuaj andaj edhe jemi këtu t`ju ndihmojmë! Të visheni për formën e dobët që keni, duhet të jetë argëtuese, gjallëruese dhe nxitëse e vetëbesimit. Nuk keni nevojë për stres! Përcjellini këto hapa…

Lista e shopingut tuaj:
Ngjyra të spikatura
Printim mahnitës
Pëlhurë e rëndë
Qafore e përpunuar
Funde laps
Funde me bel të lartë
Pantollone të shkurtëra
Pantollone të ndezura
Pantollone të drejta
Rripa
Take
Ja pse funksionojnë…
Spikatuni
Nëse dëshironi të paraqiteni aq dobët sa dukeni, shmanguni nga ngjyra e zezë pasiqë dobëson. Njihuni me pantollonat e juaja Kur jeni e dobët, nuk keni nevojë të theksoni asnjë palë pantollona për të dobët. Në vend të kësaj, zgjidhni trajnere të drejta apo pantollona të prera për çizme dhe me përfundim në formë të ziles. Pantollonat e drejta apo pantollonat cigare do ju mundësojnë të merrni pamjen e kërkuar çik dhe me shkëlqim.

Pantollonat-zile janë perfekte për të stuar disa forma në gjysmën e poshtme si dhe të dukeni më e gjatë. Shtresoni gjërat Të veshni shtresa të shumta do ju bëjë të dukeni më e plotë, kjo nënkupton të veshni lëkura, thurje dhe lesh. Kur bëhet si duhet, shtresimi mund të jetë mënyrë e shkëlqyer e ndryshimit të pamjes së vjetër. Funde të mençura Kur të veshni fund, sigurohuni që do të dini se cila siluetë do të përshtatet me trupin tuaj. Funde A-line janë të shkëlqyera për të bërë ijet e juaja më të plota dhe të krijojë bel të hollë. Funde laps janë më të mirat për theksimin e belit tuaj natyral dhe të ijeve tuaja.

Mini fundet janë të shkëlqyera të tregoni këmbët dhe të dukeni më e gjatë. Mbani rrip Nëse jeni e dobët dhe e drejtë, mbani rrip në pjesën më të hollë të torzos suaj që të krijoni dimenzione dhe forma. Mbajnei thjeshtë dhe mirë. Kush mban pantollona të shkurta? Jeni të bekuara me këmbë të holla dhe të bukura, andaj reklamohuni!

Shorcet janë mënyrë e shkëlqyeshme e të sjellurit vëmendje tek këmbët tuaj, larg gjysmës suaj të epërme që është e rrafshët. Shtoni taket Pse jo? Taket nuk ju bëjnë vetëm të dukeni seksi, por edhe të ndjeheni ashtu.

Nëse jeni veçmë e gjate, atëherë shkoni për take më të vogla.
Çfarë të mos veshni:
Pëlhurë të ngushtë që ngjitet
Xhinse të holla
Dekolte- V
Shumë ngjyrë të zezë
Rrobë të varura

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button