Debat për emigrantët në Shkup

Më 16 shtator në orën 18 në GEM Klub në Çarshinë e Vjetër ën Shkup do të organizohet debat me Temë “Emigrantët në rrugën me rreziqe dhe pasiguri drejt lirisë: Si të sigurohet tretman human dhe i drejtë”.

Debati organizohet nga Fondacioni Shoqëria e Hapur Maqedoni”.

Lajme të ngjashme

Back to top button