Pantallonat e shkurtër për këtë verë (FOTO)

Nëse jeni adhuruese e pantallonave të shkurtër në galerinë e mëposhtme keni një udhëzues se cilat modele janë në modë dhe se si t’i vishni ato:

summer-shorts-outfits-01 summer-shorts-outfits-02

summer-shorts-outfits-03 summer-shorts-outfits-04

summer-shorts-outfits-05 (1) summer-shorts-outfits-06

 

summer-shorts-outfits-07 summer-shorts-outfits-08

summer-shorts-outfits-09 summer-shorts-outfits-10

summer-shorts-outfits-12

Lajme të ngjashme

Back to top button