Këta telefonë të mençur janë më të lirët, por edhe më të mirët

Kritiku Marques Brownlee, ekspert i teknologjisë, ka kategorizuar pesë modele të telefonëve të mençur (smartphone) për këtë vit, që kushtojnë nën 300 dollarë. Dhe sipas tij, ato mund të jenë më të mirët. Nëse i rrëzojmë, nuk thyhen dhe kanë rezistencë më të gjatë baterie.

Sipas Brownlee, këta telefonë smart përdorin të njëjtën teknologji me ata që janë lansuar një apo dy vite me parë, me çmime nga 700-900 dollarë. Mbi të gjitha, ai thotë se është i surprizuar nga jetëgjatësia e baterisë së tyre, hapësira e ruajtjes dhe ekrani në modelet më të lira.

Megjithatë, Brownlee paralajmëron dhe të metat teknologjike që vijnë natyrshëm, për shkak të çmimit të ulët.

Lajme të ngjashme

Back to top button