DW: Maqedonia forcon masat e sigurisë

Informacione për forcimin e masave të sigurisë nëpër kazerma, kontrolle të detajuara veturave, prani e personave të uniformuar nëpër Qendra tregtare dhe frekuentim më masovik të njerëzve. Në prapavijën e krizës politike, tanimë po krijohet një preventivë më e madhe e sigurisë, njofton Dojçe Vele.

“Çështja është – vallë preventive e këtillë është rezultat i njohurive operative që ka policia maqedonase për aksione hakmarrëse pas ngjarjeve të Kumanovës më 9 dhe 10 maj, qëllimi i së cilës ishin institucionet, por edhe rrëmbimi i njerëzve për këmbim me persona të burgosur, apo pas kinse kërcënimeve nga Shteti islamik për sulme e caqe në Prishtinë e Shkup?, thuhet në tekst.

Lajme të ngjashme

Back to top button