Fillon ndërtimi i Zonës zhvillimore në Dellçevë

Në komunën e Dellçevës sot do të vendoset gurthemeli i zonës zhvillimore industriale teknologjike.

Me ndërtimin e kësaj zone zhvillimore industriale teknologjike  pritet të rritet numri i kompanive të cilat do të investojnë në këtë rajon dhe të hapen vende të reja të punës.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button