Gruevski-Peterle: Anëtarësimi i Maqedonisë në BE dhe NATO tejet i rëndësishëm

Kryeministri Nikolla Gruevski sot në Shkup realizoi një takim me Alojz Peterle.

Ashtu si informuan nga shërbimi qeveritar, në takim është biseduar për proceset integruese të Republikës së Maqedonisë, reformat që po realizohen në disa sfera të shoqërisë dhe plotësimi i masave në pajtueshmëri me planin për përparim dhe anëtarësimin e shtetit në Bashkimin Evropian dhe në NATO si përcaktime esenciale të Republikës së Maqedonisë.

Lajme të ngjashme

Back to top button