Sërish pranim dhe dërgim të paketave të vogla dhe dërgesave të rekomanduara për SHBA

Ofruesi i shërbimit universal – SHA “Posta e Maqedonisë së Veriut” – Shkup sërish ka filluar   pranimin dhe dërgimin e paketave të vogla dhe dërgesave të rekomanduara deri në dy kilogramë të cilat përmbajnë gjësende/mallra për Shtetet e Bashkuara të Amerikës, raporton MIA.

Për mbërritjen në kohë të dërgesave në vendet destinuese në mbarë botën, nga Posta Kombëtare përkujtojnë në detyrimin për plotësim të saktë dhe preciz të deklarimit doganor formularin CN 22/23. Mënyra e plotësimit është e disponueshme në faqen e internetit të SHA “Posta e Maqedonisë së Veriut”).

“Përmendim se kompanitë ajrore përmes të cilave transportohen paketat postare, ende bëjnë ndryshime në fluturime në baza ditore ose javore, kështu që duke marrë parasysh këtë priten vonesa në transport”, thonë nga Posta Kombëtare të publikuar në faqen e tyre të internetit. 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button