RMV, në mesnatë do të lirohet çmimi i dizelit dhe benzinës

Prej mesnatës, në Maqedoninë e Veriut do të lirohet çmimi me pakicë i dizelit për 1,5 denarë dhe benzinave për 0,5 denarë për litër, vendosi Komisioni Rregullator i Energjetikës, njofton Portalb.mk.

Çmimet e reja të derivateve:

  • Dizeli: 74 denarë për litër
  • Benzina Eurosuper BS95: 81 denarë për litër
  • Benzina Eurosupber BS98: 83 denarë për litër
  • Vaji ekstra i lehtë: 73,5 denarë për litër

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button