2022-shi ishte vit sfidues për struganët, urojnë për një vit të ri pa krizë ekonomike

Vitin 2022 struganët do e mbajnë mend në përgjithësi si një vit të vështirë dhe me sfida, megjithatë ata shprehen optimist se viti 2023 do të jetë një vit më i mirë se ky që po lëmë pas, shkruan Portalb.mk.

Kriza ekonomike dhe energjetike është elementi kryesorë që qytetarët struganë do të mbajnë mend nga viti që po lëmë pas. Para kamerës së Portalb.mk struganët shprehen se presin që viti 2023 të jetë një vit i mbarë për të gjithë, fillimisht urimet e tyre janë personale duke dëshiruar shëndet e lumturi dhe më pas vijojnë dëshirat shoqërore. Sa i përket ndryshimeve për qytetin ku jetojnë struganët shpresojnë se gjatë vitit që po vjen do të bëhet diçka në uljen e trendit të largimit të të rinjve nga vendi, do të zbutet kriza ekonomike, qyteti nuk do të ketë qenë endacakë, e të tjera.

Për më tepër ndiqni anketat në videon më poshtë:

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button