Për të promovuar paqen në botë, shko …

Për të promovuar paqen në botë, shko në shtëpi dhe duaj familjen tënde.

Nënë Tereza

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button