Anija “Navi-Star” nga Odesa me 33 mijë tonë misër ankoroi në veri të Stambollit

Një anije e ngarkuar me misër në Ukrainë për në Irlandë, mbërriti dhe u ankorua në vendin e përcaktuar në veri të Stambollit, transmeton Anadolu Agency (AA).

Në një deklaratë nga Ministria turke e Mbrojtjes thuhet se anija e emërtuar “Navi-Star” me flamur të Panamasë transporton 33 mijë tonë misër të ngarkuar në Ukrainë për në Irlandë dhe se anija ka mbërritur dhe është ankoruar në vendin e përcaktuar në veri të Istanbulit.

Më tej në deklaratë bëhet e ditur se në orët e ardhshme anija do t’i nënshtrohet kontrollit nga Qendra e Përbashkët e Koordinimit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button