Britania e Madhe: Po i ndihmojmë Gjykatës Ndërkombëtare Penale të hetojë krimet e luftës

Sekretari britanik i Drejtësisë, Dominic Raab, ka qenë në Gjykatën Ndërkombëtare Penale në Hagë, për të ofruar ndihmë për një rast rreth gjykimit të mundshëm të krimeve të luftës në Ukrainë, transmeton REL.

Raab ka thënë se presidenti rus, Vladimir Putin “po përgjigjet në mënyrë edhe më barbare” në Ukrainë.

Raab ka thënë se kushdo që ka kryer krime të luftës në Ukrainë “duhet të mbahet përgjegjës” dhe se Britania është duke ofruar ndihmë teknike dhe financiare.

 • Dita e parë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e dytë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e tretë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e katër e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e pestë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e gjashtë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e shtatë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e tetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e nëntë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e dhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e njëmbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e dymbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e trembëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e katërmbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e pesëmbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e gjashtëmbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e shtatëmbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU
 • Dita e tetëmbëdhjetë e konfliktit, lexo KËTU

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button