Rusi, mbi dy mijë protestues u arrestuan vetëm sot

Të dielën policia arrestoi më shumë se 2,034 persona gjatë protestave kundër luftës që u zhvilluan në disa qytete anembanë Rusisë, njoftoi OVD-Info, një organizatë e pavarur mediatike ruse për të drejtat e njeriut, që synon të luftojë persekutimin politik, transmeton VOA.

Agjencia e lajmeve ‘Reuters’ nuk ishte në gjendje të verifikonte në mënyrë të pavarur informacionin ose të kontaktonte policinë për komente të mëtejshme.

Video që qarkullonin në median sociale të postuara nga kritikët e Kremlinit tregonin me qindra persona që marshonin në Moskë, duke brohoritur “Jo luftës!” dhe “Turp!”

  • Dita e parë e konfliktit, lexo KËTU
  • Dita e dytë e konfliktit, lexo KËTU
  • Dita e tretë e konfliktit, lexo KËTU
  • Dita e katër e konfliktit, lexo KËTU
  • Dita e pestë e konfliktit, lexo KËTU
  • Dita e gjashtë e konfliktit, lexo KËTU
  • Dita e shtatë e konfliktit, lexo KËTU
  • Dita e tetë e konfliktit, lexo KËTU
  • Dita e nëntë e konfliktit, lexo KËTU
  • Dita e dhjetë e konfliktit, lexo KËTU

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button