Zelensky telefonatë me Ramën

Në një postim në Twitter, presidenti i Ukrainës, Zelensky ka treguar se ka zhvilluar një bisedë telefonike me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Ramën. Në postim, Zelensky shkruan se është diskutuar për punën e përbashkët si dhe ka shprehur vlerësimet e tij për mbështetjen që po i jep Shqipëria Ukrainës në këtë kohë të vështirë, raporton Klan.

“Pata një bisedë telefonike me Kryeministrin Edi Rama. Foli për luftën kundër pushtuesve rusë. U diskutua për punën e përbashkët. Ne vlerësojmë ndihmën praktike dhe mbështetjen e Shqipërisë në këtë kohë të vështirë. Ne po bëjmë gjithçka për t’i dhënë fund luftës”, shkruan Zelensky.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button