Kallëzim kundërvajtës për kryetarin e Jegunovcit, Dimitar Kostadinoski

Pas incidentit në Arkivin e Komunës së Jegunovcit, në të cilin ka marrë pjesë kryetari i Komunës, Dimitar Kostadinoski nga VMRO-DPMNE dhe biznesmeni M.M. (69) nga Shkupi, MPB kumtoi se rasti është pastruar, njofton Portalb.mk.

SPB Tetovë deri te Gjykata Themelore e Tetovës ka dorëzuar kërkesë për ngritjen e procedurës kundërvajtëse kundër kryetarit 44-vjeçar dhe biznesmenit 69-vjeçar.

Sipas kumtesës, Kostadinoski më 5 janar rreth orës 11:30, në Arkivin e objektit të komunës, fillimisht në mënyrë verbale është përleshur me M.M. nga Shkupi, udhëheqës i një ndërmarrje private, ia ka marrë dhe gjuajtur dokumentet në një prej tavolinave dhe më pas e ka nxjerrë hapësira.

Nga ana tjetër, sipas paraqitjes, M.M. e ka ofenduar dhe e kërcënuar kryetarin, pasi që ia ka gjuajtur dokumentet dhe e ka nxjerrë nga Arkivi.

Kryetari Kostadinovski, një ditë pas incidentit, në Facebook njoftoi se në hapësirat e Komunës së Jegunovcit, drejtuesi i ndërmarrjes për elektrometale ka insistuar të bëjë falsifikim të dokumenteve, gjegjësisht të tërheqë fatura nga 17.09.2021 dhe të vendos fatura tjera të ndryshuara me të njëjtën datë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button