Spiderman, Batman dhe Superman vizituan pacientët e vegjël të Klinikës për sëmundje të fëmijëve (Foto)

Superheronjtë Spiderman, Batman dhe Superman, të shoqëruar nga Baba Dimri, dje u lëshuan me litar në Klinikën për sëmundje të fëmijëve, për të vizituar pacientët e vegjël, transmeton Portalb.mk.

Bëhet fjalë iniciativë të vullnetarëve të Kryqit të Kuq të Qytetit të Shkupit, të cilët pacientëve të vegjël u dhuruan buzëqeshje dhe pako për festat e fundvitit.

Ky aksion ndodh për herë të katërt dhe është aktivitet tradicional i Kryqit të Kuq të Qytetit të Shkupit.

This slideshow requires JavaScript.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button